Et billede siger mere end tusind ord.

Denne sætning er en klassiker af en grund - fordi den er sand.

Den gennemsnitlige person husker kun 20% af det de læser, men 80% af det de ser. Fotos er derfor en fantastisk måde at sikre, at dine kunder og samarbejdspartnere både forstår og husker de budskaber, du formidler på din hjemmeside.

Giv din marketing et professionelt løft med
portrætter og employer branding
fotos i højkvalitet.

Alt indenfor corporate fotografering

Hvad jeg tilbyder

Virksomhedsportrætter

Bevar ensartetheden i din branding på alle dine
eksterne kommunikationsplatforme ved at få professionelle portrætter lavet til alle dine medarbejdere.

Udforsk

Employer Branding

Øg autenticiteten og personligheden i din eksterne kommunikation ved at introducere fotos fra virkelige arbejdssituationer i din employer branding.

Udforsk

LinkedIn portrætter

Udstrål professionalisme over for fremtidige arbejdsgivere, samarbejdspartnere og kunder ved at bruge professionelle portrætter på dine personlige brandingkanaler.

Udforsk

Billeder fra udlandet

Uanset om dit projekt i udlandet er for velgørenhed eller kommercielt arbejde, vil du altid kunne forbedre din visuelle historiefortælling ved at fange de virkelige øjeblikke.

Udforsk

Event photography

When the event is over only the memories are left, and then also the fotos and or film, so it is important that they are super quality and delivered fast

Explore

FAQ

Andre spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte mig! Jeg er altid klar til
at hjælpe. Kontakt.

Jeg har samarbejdet med Ernst on/off i mere end 15 år på tværs af forskellige projekter hos Accenture og Telia med opgaver, der spænder fra professionelle portrætter til infrastruktur, butikker og bygninger. Ernst leverer konsekvent arbejde af høj kvalitet og "on brand" med en god sans for kreativitet.

Mads Houe Head of Communications & Sustainability Telia Danmark

Jeg har arbejdet med Ernst i årevis, og jeg er stadig forbløffet over hans evne til at fange essensen af en historie og den følelse, man ønsker at portrættere. Jeg kan kun anbefale alle at arbejde med Ernst.

Tina Bendix Copenhagen Optimization

Vores oplevelse med Tobisch og Guzzmann har været intet mindre end fantastisk. Deres unikke evne til at lytte og forstå vores behov har skabt en helt særlig forbindelse. Kan anbefale dem på det varmeste

Jimmy Holm Olsen CCO CPH gamelab

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Ernst på flere af vores store events, herunder TVPRISEN, Spilprisen, Copenhagen TV Festival, Copenhagen Masterclasses og TRUE Award. - Ernst er altid den første, jeg ringer til, når vi i Producentforeningens eventafdeling har brug for en fotograf til at dække vores arrangementer, og jeg kan kun give ham min varmeste anbefaling.

Estrid Böttiger - Pressechef