Har dine medarbejderportrætter brug for fornyelse?

Portrætter kommer i mange former, men uanset om du har brug for portrætter i en klassisk corporate stil, masser af personlighed eller måske endda noget sjovt, er jeg sikker på at jeg kan levere det.

Portrætter med et formål

Portrætter kan bruges til mange forskellige formål. Fra at tiltrække nye medarbejdere, strømline nuværende medarbejderes
tilstedeværelse på LinkedIn og vigtigst af alt etablere en visuel branding på tværs af platforme.

Hvad er dit formål?

Før vi går i gang, er det vigtigt, at du ved hvad
dit formål er.

Portrætter kan formidle en række forskellige
budskaber afhængigt af deres format. Er de sort/hvide eller i farver? Helkrop eller skuldre og op? Har dine medarbejdere neutralt tøj på, farverigt tøj eller tøj med masser af mønstre? Har billedet en hvid baggrund, grå baggrund, jeres kontor i baggrunden eller måske er de endda taget udendørs? Det er svarene på disse spørgsmål sikre os at portrætterne passer til resten af din branding.

Priser

Ingen to kunder er ens - og det er deres
behov heller ikke.

Herunder finder vores mine generelle priser. For en nøjagtig pris bedes du kontakte os og fortælle lidt om dine behov og forventninger.

995 DKK ekskl. moms pr. portræt op til 6 portrætter.

Har du brug for mere end 6 portrætter?

Så falder prisen til 850 DKK eks. moms pr. portræt.

Derudover opkræver vi et opstartsgebyr på 1.250 DKK eks. moms pr. projekt. Hvis dine projekter løber over flere dage, opkræves opstartsgebyret kun én gang.

De ovenstående priser inkluderer redigering og
transport indenfor Storkøbenhavn.

Har du også brug for employer branding og situationsbilleder til din visuelle præsentation? Lad os få det arrangeret, mens vi er på besøg.
Ved at samle flere fotos under ét projekt, sparer du på opstartsgebyret.

Gode portrætter kommer når...

...den person der bliver fotograferet føler sig afslappet.

Det vigtigste ved et samarbejde er, at det føles
nemt og naturligt for dig og dine medarbejdere at være foran kameraet. Det kan føles akavet at være foran kameraet, hvis det ikke er noget man er vant til. Af denne grund er det vores vigtigste opgave at få dig og dine medarbejdere til at føle jer komfortable.

Vi bruger altid den nødvendige tid sammen med hver og en af dine medarbejder for at sikre, at de har al den tid de har brug for, for at føle sig afslappet.

Sådan sikrer vi, at du ender med portrætte som både du og dine medarbejdere bliver glade for - og som kan bruges til meget mere end bare din hjemmes

FAQ

Professionelle portrætter fotograferet ude hos virksomheden

Kontakt os for at booke dit photoshoot